ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2025-26
Αγαπητοί Πρωτοετείς Φοιτητές,
Σας καλωσορίζουμε θερμά στην ακαδημαϊκή οικογένεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σας ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ταξίδι γνώσης, δημιουργίας και προσωπικής ανάπτυξης!
Ειδικά για εσάς που κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα στο πανεπιστήμιο, το Αθλητικό Κέντρο – Γυμναστήριο στη Γαιόπολη αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο έκφρασης, άθλησης και συμμετοχής – έναν χώρο που συμπληρώνει την εκπαιδευτική εμπειρία, προάγοντας το πνεύμα της συνεργασίας, της ευεξίας και της ενεργούς φοιτητικής ζωής.
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που προσφέρονται μέσα από τα προγράμματα του Γυμναστηρίου και των φοιτητικών ομάδων. Από ομαδικά, ατομικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες, υπαίθριες δραστηριότητες, γυμναστική και χορό, μέχρι θεατρικές και μουσικές ομάδες – υπάρχει χώρος για κάθε ενδιαφέρον και δημιουργική ανησυχία.
Η συμμετοχή σας δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση ή να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας – είναι ένας τρόπος να χτίσετε φιλίες, να ενταχθείτε ενεργά στην κοινότητα του Πανεπιστημίου και να διαμορφώσετε μια ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία.
Σας περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε από κοντά και να ζήσουμε μαζί μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, συμμετοχή και νέες εμπειρίες!
Με εκτίμηση,
Γραφείο Φυσικής Αγωγής – Γαιόπολις Λάρισα
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας